Syklotronsenteret Personvernerklæring og informasjonskapsler

 
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler til blant annet trafikkmåling og teknisk funksjonalitet.
 
Eieropplysninger
Denne nettsiden eies av:
Norsk medisinsk syklotronsenter AS
PB 4950 Nydalen
0424 OSlo
 

Behandling av personopplysninger på Syklotronsenteret.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Syklotronsenteret.no og behandlinger av personopplysninger på Syklotronsenteret.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.
 
Fete typer AS er Syklotronsenteret.no sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Syklotronsenteret.no og Fete typer AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. Det er kun Syklotronsenteret.no som er eier av de opplysninger som blir samlet inn.
 

Nett- statistikk

Syklotronsenteret.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på Syklotronsenteret.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
 
Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.
 
Vi benytter Google analytics for å måle trafikk på nettsiden. Informasjon fra dette verktøyet blir ikke utlevert til andre enn Norsk medisinsk syklotronsenter AS.
 

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres i nettleseren din når du besøker en nettside, og gjør det mulig for nettsiden å gjenkjenne datamaskinen din. Informasjonskapsler kan være nyttig for både besøkende så vel som selve nettsiden, gjennom å la tjenesten tilpasse den besøkende på forskjellige måter, eksempelvis ved å gjøre brukeropplevelsen mer skreddersydd. Våre informasjonskapsler lagrer ikke personlige opplysninger, og de kan heller ikke inneholde virus. Når du besøker og/eller bruker tjenester på vår nettside, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettside – da de fleste nettlesere godkjenner informasjonskapsler automatisk. Du kan trekke ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. I så tilfelle, kan dette begrense nettsidens funksjonaliteter.
 
 
Følgende informasjonskapsler benyttes på Syklotronsenteret.no:
  • Google analytics setter to kapsler i din nettleser. (_ga og _gid). Det gjøres for at vi kan samle inn statistikk. Nettleseren sletter de av seg selv etter 2 år. men fornyes etter hvert besøk.
  • Drupal (publiseringsløsningen) setter 1 informasjonskapsel (has_js). Den settes ved første besøk og indikerer om din nettleser har aktivert Javascript. Den har ingen utløpsdato.
 

Hvor lenge oppbevares de?

Informasjonskapslene sletter seg selv etter et visst antall måneder (dette varierer basert på informasjonskapsel, se nærmere beskrivelse over), men fornyes etter hvert besøk.
 

Slik sletter du dem

Hvis du ønsker å fjerne eksisterende informasjonskapsler, kan du velge å slette dem.